Az Európai Unió Bíróságának határozatai elérhetők az Európai Unió jogának ingyenes internetes adatbázisából az EUR-Lex portálon, valamint a Bíróság honlapján is.

A csatlakozást követően hozott bírósági határozatok magyar nyelven elérhetők az Eur-Lex portálon, valamint a Bíróság honlapján is. A keresésnél az év és az ügyszám ismeretében érdemes a Celex-számot alkalmazni, amely egyedileg azonosítja az egyes dokumentumokat (pl.: 26/62. sz. ügy: 61962J0026). A CELEX-szám felépítésének részletesebb magyarázata az Eur-Lex portálon itt érhető el.

A csatlakozást megelőzően született határozatokból csak a Bíróság által kiválasztott ítéletek, illetve vélemények kerültek (illetve kerülnek) lefordításra az új tagállamok hivatalos nyelveire.

E feladatot a 2000. december 31-ét megelőző időszakban született határozatok tekintetében az Igazságügyi Minisztérium végezte. Ezen időszak vonatkozásában a Bíróság 869 határozatot választott ki ítélkezési gyakorlatából, amelyek a közösségi jog értelmezése és alkalmazása szempontjából meghatározó jelentőségűek. A 2000. december 31-ét megelőző időszakból kiválasztott 869 határozat közül 57 alapvető jelentőségű határozat szövegét a Bíróság nyelvi egységei véglegesítették, azok elérhetők itt.

A 2000. december 31-től a csatlakozásig terjedő időszakban született legfontosabb határozatok fordításáról és jogi lektorálásáról az Európai Bíróság Fordítási Igazgatóságának Magyar Osztálya gondoskodik, az elkészült fordítások elérhetők itt.

Megjegyzendő, hogy a bírósági határozatok egyetlen hiteles forrása "A Bíróság és az Elsőfokú Bíróság Határozatainak Tára" című kiadvány, így az elektronikus formában elérhető szövegektől való eltérés esetén azt kell figyelembe venni.